Vi ste ovdje > Akcije i pogodnosti > Program vjernosti > Bodovanje i stanje bodova

BODOVANJE I STANJE BODOVA

  1. Individualni korisnici/fizičke osobe koji sami plaćaju usluge, bez obzira na način plaćanja, i ukoliko na usluge ne postoji akcijski ili neki drugi popust, dobivaju 1 bod za svakih potrošenih 10,00 Kn.
  2. Individualni korisnici/fizičke osobe koji sami plaćaju usluge, bez obzira na način plaćanja, i ukoliko na usluge postoji akcijski ili neki drugi popust ili korisnik ima odobren poseban popust, dobivaju 1 bod za svakih potrošenih 60,00 Kn. Kada plaćanje usluga vrši pravna osoba na osnovi ugovora ili narudžbe za obavljanje-pružanje medicinskih usluga ili se usluga obavlja po osnovi police osiguranja, korisnik za svakih potrošenih 60,00 Kn, dobiva 1 bod. Bodovi se obračunavaju na iznos računa koji se plaća, odnosno nakon obračuna svih popusta i poreza.
  3. Korisnik APV-a skuplja bodove na sve usluge, uključujući i paketne usluge i usluge na akcijama, osim na one usluge koje su posebno objavljene na internet stranici Poliklinike.
  4. Stanje nagradnih bodova na svojoj kartici, korisnik može osobno provjeriti u Poliklinici ili pozivom na telefon 01/4693 111. Kod provjere stanja bodova, korisnik je dužan predočiti Aviva Karticu Vjernosti ili broj Aviva Kartice Vjernosti.
Popunite pristupnicu i postanite član
PRIJAVITE SE ONLINE
ISPIŠITE PRIJAVNICU