Microneedling - blagdanski popust

Ovih blagdana darujte si obnovljenu i pomlađenu kožu lica! Iskoristite akciju na microneedling tretman i ostvarite 20% nižu cijenu!

Akcija traje do 31.12.2018.


Microneedling – tretman mikroiglicama:

Redovna cijena: 1200,00 kn

Cijena s popustom: 960,00 kn


Tretman mikroiglicama (microneedling) je nekirurška metoda za pomlađivanje i osvježavanje kože lica i vrata. Pored toga, koristi se u tretmanu plićih bora i ožiljaka.

Način djelovanja

Pri tretmanu microneedlinga, radi se sa specijalnim aparatom koji na vrhu ima jednokratni nastavak sa snopom iglica, s kojim se rade ubode na koži. Prije i tijekom tretmana na koži se apliciraju odgovarajući serumi i kokteli (s vitaminima i/ili hijaluronom). Kontroliranim ubodima potiče se aktivacija stanica u koži te sinteza kolagena, kako i bolja apsorpcija seruma. Drugim riječima,  kontroliranim mehaničkim mikrooštećenjima potičemo kožu na obnavljanje, odnosno na vlastitu proizvodnju gradivnih elemenata,. Na taj način,  prirodno stanjivanje kože koje nastaje s godinama se time nadoknađuje.

U našoj Poliklinici koristimo proizvode za tretman iglicama vrhunske kvalitete.

Tretmani nisu bolni. Moguća je aplikacija lokalnog anestetika prije tretmana. Rade se u razmaku od 2 – 4 tjedana. Tijekom tretmana radi se procjena o broju tretmana, ovisno o učinkovitosti (najčešće 4 – 6 tretmana).

Nakon tretmana koža je crvena. Crvenilo se normalizira nakon jedan do dva dana.

Obvezna je upotreba zaštitne kreme od sunca (SPF).

 

-20%

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I…

-20%
Prvi dolazak u Polikliniku Aviva
-20%
Microneedling – blagdanski popust
1.600,00
1.200,00
magnetska rezonanca akcija
Magnetska rezonanca – Akcija