Sistematski pregled "Biram zdravlje"

Kvalitetna briga o zdravlju započinje redovitim godišnjim pregledom čija je svrha rano otkrivanje postojanja faktora rizika za razvoj kroničnih zloćudnih bolesti i pravovremeno i uspješno liječenje. Na jednom mjestu, brzo i bez čekanja, obavite sistematski pregled uz individualni pristup, vrhunski tim liječnika i modernu dijagnostičku opremu!  Zašto je važno obavljati sistematske preglede? Kliknite i pročitajte.

Osim naše redovne ponude sistematskih pregleda, za vas smo pripremili i poseban sistematski pregled po akcijskoj cijeni!

 

Sistematski pregled „Biram zdravlje“ uključuje:

  • Klinički pregled
  • Mjerenje krvnog tlaka
  • EKG
  • Laboratorijski paket
  • CA 19-9 tumorski marker za rano otkrivanje karcinoma gušterače
  • UZV abdomena
  • UZV dojki – za žene
  • UZV urotrakta – za muškarce
Cijena:  769,00 kn

Redovna ukupna cijena pojedinačnih usluga: 1.780 kn

Dodatna pogodnost – Vitamin D

Ukoliko se naručite na sistematski pregled ostvarujete i pravo na 40 % popusta na laboratorijsku pretragu Vitamin D – redovna cijena 170 kn, cijena uz sistematski pregled “Biram zdravlje” 100 kn!

Naziv vitamin D obuhvaća skupinu od sedam vitamina, koji se međusobno razlikuju po strukturi. Dva najvažnija predstavnika su: kolekalciferol – vitamin D3 koji je životinjskog podrijetla i nastaje iz kolesterola, te ergokalciferol – vitamin D2 koji se dobiva ultraljubičastim zračenjem iz biljnog sterola, ergosterola. Vitamin D3 i D2 imaju istovjetna biološka djelovanja.

Vitamin D je topiv u mastima i  ključan u brojnim tjelesnim funkcijama. Između ostalog, pomaže tijelu da apsorbira mineral kalcij, koji igra važnu ulogu u tvorbi i održavanju jakih kostiju. Ovaj vitamin također osigurava normalno funkcioniranje mozga, smanjuje upalne procese, daje snagu mišićima, potiče imunitet i štiti od dijabetesa. Znakovi manjka vitamina D uključuju sklonost prehladi, brzo umaranje, krhkost zubiju i kostiju, depresiju i anksioznost.

Rezultati su gotovi isti dan.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo posebno dao je preporuke o potrebnom unosu vitamina D3, odnosno smjernice za nadomjesni unos od jeseni za stanovništvo Hrvatske, a potaknuti epidemijom koronavirusa tj. COVID-19 te spoznajama znanstvenika o njegovom mogućem povoljnom utjecaju kod različitih infekcija.

*Akcija isključuje sve popuste po drugim osnovama.
Akcija vrijedi do 31.1.2021.

Poliklinika Aviva – Vaša zdrava odluka!

Ne propustite i ostale akcije!

 

769,00 kn

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I…

700,00
550,00
Ginekološki paket – tjedan prevencije raka grlića maternice
-20%
Prvi dolazak u Polikliniku Aviva
769,00 kn
Sistematski pregled “Biram zdravlje”
1.600,00
1.200,00
Magnetska rezonanca – Akcija
-30%
30% popusta na lasersko uklanjanje dlačica
do -40%
Blagdanske akcije – prosinac 2020.!
400,00
ONLINE izrada individualnog programa prehrane s nutricionističkim savjetovanjem
-20%
Umirovljenici ostvaruju 20% popusta na sve usluge*