Autogeni trening u Avivi

Za vježbanje autogenog treninga treba najprije stvoriti odluku. Odluka je rezultat ljubavi prema sebi samome i potreba da se unaprijedi vlastita kvaliteta življenja, što utječe i na sretniji život naše okolineVježbajući redovito autogeni trening život nam postaje bogatiji i stabilniji a problemi se rješavaju s lakoćom…“
Prof. dr. Vladimir Gruden

Autogeni trening će se održavati ponedjeljkom i četvrtkom od 18:00-19:00, datum početka je  27.3.2017.

 • Što je autogeni trening?
  Autogeni trening je sustav vježbi za otklanjanje napetosti i straha. Time se otklanjaju i preveniraju mnoge psihičke i psihosomatske bolesti.
 • Kako nam pomaže autogeni trening?
  Današnji način života je ubrzan, a naša svakodnevica je stres, koji u žurbi življenja jednostavno zanemarujemo. Autogenim treningom možemo naučiti tehniku opuštanja koja sprječava nakupljanje stresa te na taj način štitimo naš organizam od brojnih psihosomatskih bolesti.
 • Kako izgleda autogeni trening?
  Susreti su grupni (15-25 članova u grupi). Osnovne vježbe autogenog treninga sadrže 6 vježbi pri čemu dolazi do tjelesnog i psihičkog opuštanja. Tehnika se sastoji u uvježbavanju i realizaciji autosugestivnih formula kroz 8 susreta tijekom mjesec dana (dva susreta tjedno).
  Naučene vježbe se kasnije prakticiraju samostalno. Kada se ovladalo osnovnim vježbama može se vježbati Viši stupanj autogenog treninga koji također ima 6 stupnjeva, a sadrži vizualizacije kojima se ostvaruju neverbalne spoznaje.  Viši stupanj traje mjesec dana (8 susreta).

Cijena: 1.040,00 kn (8 dolazaka)

Za prijave i dodatne informacije molimo ispunite kontakt formu:

 

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE