OBAVIJEST KLIJENTIMA O KOREKCIJI CJENIKA POLIKLINIKE AVIVA OD 1. OŽUJKA 2020.

Poštovani,

Želimo Vas obavijestiti, kako bi, kao i uvijek, bili transparentni u našem poslovanju, da će Poliklinika Aviva od 1. ožujka 2020. (od 1. travnja za sistematske preglede) godine korigirati svoj cjenik za određeni broj usluga. Za većinu tih usluga, cijena se nije povećavala više od 10 godina.

Iza nas je 40 godina rada, razvoja, ulaganja u medicinsko osoblje, edukacije i prostore poliklinike, uz paralelno podizanje kvalitete usluge, kako bi uvijek zadovoljili pravila struke, Vaše potrebe i očekivanja te ispunili našu Viziju.

Promjenu cijene pratit će i dalje marljiv rad i briga našeg osoblja o Vama i Vašem zdravlju, a širenjem usluga i povećanjem broja liječnika i ostalog medicinskog osoblja, nastojat ćemo pružiti sve one usluge koje su Vam potrebne u rješavanju zdravstvenih problema i / ili pomoći u prevenciji i očuvanju Vašeg zdravlja. Također, kao i do sada, promotivnim aktivnostima i zdravstvenim akcijama nastojati ćemo olakšati dostupnost naših usluga svima kojima su potrebne.

Zahvaljujemo na razumijevanju i ukazanom povjerenju do sada i veselimo se daljnjem radu.

 

Klikom na donju poveznicu možete vidjeti nove cijene koje vrijede za usluge obavljene nakon 1. ožujka 2020:

NOVE CIJENE USLUGA OD 1.3.2020.:

Kroz mjesec ožujak i travanj moguće su dodatne izmjene i dopune novog cjenika, pri naručivanju vrijedi cijena koja je komunicirana od strane našeg kontaktnog centra.

S poštovanjem,

Slaven Janečić

Ravnatelj Poliklinike Aviva

 

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE