Promocija romana “Pravi se da si normalna”

Dana 25. listopada 2017. s početkom u 18 sati u Poliklinici Aviva, održat će se promocija romana “Pravi se da si normalna” autorice Ane Dumančić.

Roman „Pravi se da si normalna“ je doktorska krimi-komedija, komično zakrivljeno zrcalo koje prikazuje suvremenu otuđenost i šutnju u obiteljima i radnim sredinama, koja postaje plodno tlo za nametanje lažnih identiteta i sadržaja. Mlada, marljiva urologinja, koja svoj posao obavlja savjesno, održavajući na okupu i svoju malu obitelj, radi u bolnici u koju dolazi nova liječnica. Došljakinja je vrlo atraktivna i lako sklapa poznanstva, tako da brzo postaje vrlo omiljena na odjelu hitne i u cijeloj bolnici. Budući da je radila u inozemstvu, ističe se iskustvom u marketingu zdravstvenih ustanova i zaplet počinje kad organizira akciju prikupljanja novca za male teško oboljele pacijente, u kojoj sudjeluje cijela bolnica.

Više o romanu i autorici pročitajte na službenoj stranici i blogu autorice Ane Dumančić.

Svi ste pozvani!

Veselimo se vašem dolasku!

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE