Ivančica Vadjon

Ivančica Vadjon

kineziolog

Ivančica Vadjon, mag.cin, nakon završenog 3. razreda II. Gimnazije u Zagrebu, 4. razred i maturu zavavršava  u Lansdale Chatolic High School, SAD . 2000.  diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, profesorica fizičke kulture (magistra  kineziologije, mag.cin.). Radno iskustvo stječe od druge godine studija kroz rad i vođenje raznih rekreacijski i kineziterapijskih programa kao voditeljica aerobike, aqua aerobike te raznih  fitness programa. 2001. godine započinje sa radom u Poliklinici za medicinsku dijagnostiku današnjoj Poliklinici Aviva kao voditeljica Medicinskog fitness centra. Dodatno se usavršava te je završila tečajeve iz Pilates tehnike, PIR (Postizimetrička relaksacija) tehnike vježbanja i rehabilitacije u kineziterapiji te DNS (Dynamic neuromuscular stabilization) tečaj. Redovito odlazi na Ljetne škole kineziologa gdje izlaže radove. Ima i tečaj za učitelja skijanja, prvi stupanj. Osim organizacije rada,  izrađuje medicinski usmjerene individualne  programe vježbanja (kineziterapijske, kondicijske, loša držanja…), vodi pilates, vježbe u bazenu (hidroterapija), izrađuje programe pripreme za skijanje, te programe vježbanja za regulaciju tjelesne težine. Aktivno sudjeluje u raznim tribinama i aktivnostima Poliklinike Aviva kao što su:

  • „Kreni sa srcem“ , 03.10.2015. u maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog. Sudjelovala je aktivno govoreći o važnosti kretanja u svakodnevnom životu, uz kardiologa i nutricionista. Na tribini se govorilo o važnosti zdravlja srca, krvnom tlaku te važnosti kretanja.
  • i 2015., godine sudjelovala u zajedničkom projektu Poliklinike Aviva i tvrtke Ledo pod nazivom “Ledo fitness izazov” gdje je izrađivala ciljane programe vježbanja za sudionike te pratila njihov tijek vježbanja uz kontrolu i korekcije.
  • je bila jedan od organizatora i provoditelja Pilot projekta – koji Poliklinika Aviva provodi sa mesnom industrijom PIK Vrbovec, pod nazivom „Zdravo radno mjesto“, u sklopu kojeg je održala edukaciju radnika o prevenciji bolnih stanja te im je osmislila vježbe koje moraju provoditi prije, za vrijeme i nakon rada.
  • 2014. godine imenovana je vanjskom suradnicom Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za predmet METODIKA I PROGRAMIRANJE KINEZITERAPIJSKIH POSTUPAKA  u okviru izbornog modula kineziterapija na integriranom preddiplomskoom i diplomskom sveučilišnom studiju kineziologije. Vodi vježbe studentima Kineziološkog fakulteta usmjerenja Kineziterapije.

Ima preko 15 objavljenih stručnih radova.  

Usluge

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem
Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti o zdravlju!