Estetska dermatologija uz provjerene metode omogućava postizanje ljepšeg, mlađeg i zdravijeg izgleda kože. Uz minimalno invazivne postupke uklonite bore, smanjite crvenilo na koži, izbijelite pigmentacijske mrlje, dobijte svjež, sjajni i mladenački izgled kože.
Želite li se zaista pomladiti s vidljivim rezultatima i osjećati da ste uložili u nešto vrijedno novca, trebate znati što od tretmana očekivati i kako prepoznati koji vam je „najpotrebniji“.  Ne postoji univerzalna formula, no estetska dermatologija nudi  kombinaciju tretmana koji daju izvanredne rezultate. U Poliklinici Aviva svakom licu pristupamo individualno, a nakon što ustanovimo tip kože, znakove starenja i poslušamo želje klijenta, osmislimo plan koji daje najbolje rezultate.

Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapijom se postiže poboljšanje tonusa kože, njene elastičnosti i jedrine. Koža će postati izuzetno hidrirana, a i njen imunitet će biti potaknut i obnovljen.

Kemijski piling

Kemijski piling

Kemijskim se pilingom uspješno tretiraju akne, plići ožiljci od akni, pliće bore, hiperpigmentacija, keratoza te rozacea. Vrlo površinskim pilingom se postiže osvježavanje kože lica koja zaprima mladenački izgled.

VIŠE O USLUZI

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

U estetskoj medicini hijaluronska kiselina se koristi za ispunjavanje statičnih bora na licu (bore na čelu, oko očiju te oko usana) te za povećanje volumena kože (usne, obrazi) i remodeliranje kontura lica.

VIŠE O USLUZI

Tretman botoxom

Tretman botoxom

BotoX se u estetskoj dermatologiji najčešće upotrebljava za sprečavanje nastanka novih bora i poboljšanje kontura lica. Cjelokupno područje lica nakon tretmana izgleda mlađe, odmornije i svježije.

VIŠE O USLUZI