Naš ORL Odjel djeluje već dugi niz godina, a briga o Vašem zdravlju je u rukama vrhunskih specijalista otorinolaringologije. Ono što nas razlikuje od drugih je što  svakom našem  korisniku pristupamo na individualiziranoj ponudi cjelovitih zdravstvenih rješenja te najširem spektru specijalističke dijagnostike. Naši medicinski stručnjaci sa specijalističkim znanjima, potvrđenim rezultatima i istinskim timskim radom daju najbolja rješenja i za najteže medicinske izazove.

Razvili smo konzilijarnu suradnju s vodećim imenima hrvatske medicine u kojima naši korisnici prepoznaju dodanu vrijednost. Kako danas u zdravstvenim ustanovama više ne postoji nekadašnji „stručni nadzor”, za svaku svoju dilemu oko preporučenog vam ORL operativnog zahvata, možete se obratiti u Polikliniku Aviva za savjet našeg stručnjaka. Ukoliko niste sigurni je li vam određeni zahvat doista nužan, naš specijalist će svojim besprijekornim iskustvom i reputacijom riješiti vaše sumnje – potvrditi ili demantirati potrebu za zahvatom.

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem

Liječnici i osoblje odjela

Jerko Biloš
dr. med., specijalist otorinolaringologije i maksilofacijalne kirurgije, s užom specijalizacijom iz plastične kirurgije glave i vrata
Jerko Biloš
prim. mr. sc. Jelena Kovačić
dr. med., spec. otorinolaringlogije i subspec. audiologije
prim. mr. sc. Jelena Kovačić
prim. Božidar Fučkar,
dr. med., spec. otorinolaringologije
prim. Božidar Fučkar,
Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem