Pristupnica za Aviva programa vjernosti

PRISTUPNICA ZA AVIVA PROGRAM VJERNOSTI

Postanite član Programa koji nagrađuje Vašu vjernost! Prijaviti se možete online ili prijavnicu možete ispisati i ispunjenu donijeti prilikom sljedećeg pregleda.

  • Unesite ispravan poštanski broj
  • Poznato mi je da Poliklinika Aviva s mojim osobnim podacima postupa sukladno Obavijest o obradi podataka pacijenata Poliklinike Aviva, koja je dostupna na internetskoj stranici https://poliklinika-aviva.hr/za-pacijente/obavijest-o-zastiti-osobnih-podataka/ te da više informacija o obradi mojih osobnih podataka mogu dobiti putem adrese e-pošte: zastitapodataka@poliklinika-aviva.hr. Razumijem da će Poliklinika Aviva čuvati moje osobne podatke do povlačenja privole te da će po isteku tog razdoblja moje osobne podatke na siguran način izbrisati ili uništiti. Upoznat/-a sam s time da ovu privolu mogu povući u svakom trenutku u cijelosti ili djelomično slanjem emaila na adresu e-pošte: zastitapodataka@poliklinika-aviva.hr U slučaju djelomičnog povlačenja privole navest ću dio na koji se povlačenje odnosi. Ako ne navedem područje na koje se povlačenje odnosi, pretpostavlja se da se radi o povlačenju privole u cijelosti. Razumijem da je davanje osobnih podataka u gore navedene svrhe dobrovoljno te da u slučaju uskrate ili povlačenja ove privole neću biti u mogućnosti primati informacije o Poliklinici Aviva te njenim uslugama, promocijama, akcijama i posebnim pogodnostima te će Poliklinika Aviva izbrisati moje podatke. Razumijem također da povlačenje ove privole neće utjecati na zakonitost obrade mojih podataka koja je već izvršena na osnovi prethodno dane privole.
Podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u skladu sa suglasnostima korisnika navedenim na pristupnici, odnosno naknadnim očitovanjima volje korisnika, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Podatke sadržane u ovoj Pristupnici Poliklinika Aviva može koristiti kako bi Vas obavijestila o svim pogodnostima i raznim akcijama koje Aviva Program Vjernosti nudi svojim korisnicima.
Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem