Laserska epilacija*

Popust se ne odnosi na lasersku eplikaciju nadusnica i brade.

Što je laserska epilacija?

Laserska epilacija je trajno smanjenje broja neželjenih dlačica. Cutera laser  je pogodan za sve tipove kože. Tretirati se mogu smeđe i crne dlačice. Crvene, sive ili bijele dlačice se ne mogu tretirati. Ovim laserom se mogu tretirati svi dijelovi tijela.

Kako se treba pripremiti za lasersku epilaciju?

4 tjedna prije tretmana laserom ne preporuče se primjena krema za samotamnjenje na dijelove tijela koje planiramo tretirati. Na dan tretmana ne mazati dio tijela koji će se tretirati kremama ili preparatima za njegu kože tijela. Između tretmana se ne preporučuje depilacija voskom, depilacijskim kremama niti aparatima za čupanje dlačica. Dozvoljeno je brijanje dlačica. 7 dana nakon tretmana preporuča se fotoprotekcija.

Zdenka Matić,
dr. med., specijalistica dermatologije i venerologije
Zdenka Matić,
4 tjedna prije tretmana laserom ne preporučuje se primjena krema za samotamnjenje na dijelove tijela koje planiramo tretirati. Na dan tretmana ne mazati dio tijela koji će se tretirati kremama ili preparatima za njegu kože tijela. Između tretmana se ne preporučuje depilacija voskom, depilacijskim kremama niti aparatima za čupanje dlačica. Dozvoljeno je brijanje dlačica. 7 dana nakon tretmana preporuča se fotoprotekcija.
Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem
Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti o zdravlju!