0
LIJEČNIKA
0
SPECIJALNOSTI
0
PREGLEDA GODIŠNJE
0
PACIJENATA GODIŠNJE
88

LIJEČNIKA

23

DJELATNOSTI

247.000

PREGLEDA GODIŠNJE

49.400

KORISNIKA GODIŠNJE

S ponosom ističemo kako je tradicija Poliklinike Aviva duža od 40 godina. Kroz godine su se povremeno mijenjali nazivi naše ustanove, ali kvaliteta usluge, briga o pacijentima i timski rad ostali su postojani kroz sve ove godine. Na ovoj stranici možete pročitati malo više o Poliklinici Aviva, pogledati zanimljive fotografije iz povijesti do danas.

O POLIKLINICI

Začetnica privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj

Poliklinika Aviva, sljednica popularne Nemetove, razvila se 1979. iz Centra za dijagnostiku, a 1997. registrirana je kao Poliklinika za medicinsku dijagnostiku te tako postala prva poliklinička ustanova u Hrvatskoj koja počinje sa samostalnim radom na tržištu. 2004. godine Poliklinika je poslovala u sklopu Osiguranja Zagreb d.d., a od 2007. postala je dio Basler Osiguranja Zagreb d.d. Od 2012. godine članica je Agrokor koncerna, a od 2019. članica Fortenova grupe.

U rujnu 2021. godine vlasnik Poliklinike Aviva postaje Provectus Capital Partners d.o.o.

Poliklinika razvija svoje poslovanje kroz niz specijalističko – konzilijarnih, dijagnostičkih i rehabilitacijskih djelatnosti.

Iskustvo i znanje

Pokrivamo gotovo sve specijalnosti današnje medicine. Interna medicina, kardiologija, radiologija, dermatologija, estetska dermatologija, urologija, neurologija, nefrologija, mala kirurgija, pulmologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, gastroenterologija, ginekologija, otorinolaringologija, oftalmologija, nuklearna medicina, ortopedija, endokrinologija, onkologija, reumatologija i imunologija, biokemijsko-hematološki laboratorij, psihologija, medicinski fitnes i nutricionističko savjetovanje.

Galerija fotografija

U galeriji fotografija možete zaviriti u prošlost Poliklinke Aviva te vidjeti kako izgleda i djeluje u današnje vrijeme.

Naši klijenti

Naši najvjerniji i najbrojniji korisnici su građani grada Zagreba, svih dobnih skupina, koji imaju proaktivan pristup prema brizi o svojem zdravlju i ulaganje u zdravlje tretiraju kao bitnu odrednicu kvalitete osobnog života i života svojih bližnjih. Njihovo povjerenje najveće nam je priznanje za kvalitetu našeg rada.

Poliklinika AVIVA postala je partner prvog izbora za veliki dio poslovne zajednice privatnog sektora i organizacija i institucija iz javnog gradskog i državnog sektora u dostizanju standarda kvalitetne brige za zdravlje ne samo za vodeće ljude već i sve zaposlenike. Brojni predstavnici diplomatskog zbora i članovi njihovih obitelji, kao i zaposlenici međunarodnih institucija i predstavništva inozemnih tvrtki predstavljaju segment korisnika za koje nam je stalo da imidž našeg grada i hrvatske kompetencije u zdravstvu ostanu u najboljem sjećanju. Dugogodišnji korisnici naših usluga su i brojne estradne zvijezde, glumci. pjevači, ali i velik broj vrhunskih sportaša kroz suradnju s vodećim sportskim savezima i organizacijama, među kojima su HOO, HKS i HSS, ali i kroz osobni izbor sportaša da svoje povjerenje poklone upravo našoj poliklinici.

U posljednjem desetljeću registriramo znatno povećanje korisnika iz svih dijelova Hrvatske i drugih poglavito susjednih država.

Kvaliteta

Visoki standard kvalitete, suvremena dijagnostička tehnologija, visok stupanj stručnosti i savjesti, timski rad svih zaposlenika, briga za zdravlje, holistički pristup rješavanju zdravstvenih problema svih korisnika usluga, polikliniku svrstavaju u prvi izbor za velik dio pojedinaca i organizacija.

Njegujući individualni pristup, uvažavajući potrebe pojedinca, poliklinika kroz svoj rad naglašava važnost prevencije u ranom otkrivanju bolesti, nastoji u ljudima osvijestiti važnost brige za vlastito zdravlje i veću kvalitetu života obitelji i društva u cjelini.

40 godina duga tradicija

Tijekom svoje 40 godina duge tradicije, Poliklinika Aviva  postala je jedan od prepoznatljivih simbola hrvatskog zdravstva. Razlog tome je prije svega prepoznatljiva kvaliteta, u kojoj uvijek težimo boljem, prepoznata od naših pacijenata i korisnika koji svoje povjerenje poklanjaju Poliklinici Aviva. Partneri smo poslovne zajednice privatnog sektora i organizacija sve ove godine.

40
Postanite naš korisnik!