Loading...

Pokažite svojim zaposlenicima da brinete o njima

Osim što ima brojne prednosti za zdravlje i prevenciju bolesti pojedinaca, briga poslodavca o zaposlenicima i njihovoj općoj dobrobiti, može povećati zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika, potaknuti razvoj zdrave kulture te naposljetku i smanjiti stopu bolovanja u organizaciji.

Svaki djelatnik temeljem ugovora ostvaruje pravo popusta na dodatne preglede i pretrage na liječničku indikaciju u sklopu Poliklinike Aviva.

Poliklinika Aviva začetnica je privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj koja se profilirala u prepoznatljiv simbol zdravstva.

Poliklinika Aviva dugogodišnji je partner velikog dijela poslovne zajednice; privatnog sektora te institucija iz javnog, gradskog i državnog sektora u dostizanju standarda kvalitetne brige za zdravlje. Korisnici zdravstvenih usluga Poliklinike Aviva osobe su svih dobnih skupina koji ulaganje u zdravlje tretiraju kao bitnu odrednicu kvalitete osobnog života. Njihovo povjerenje najveće je priznanje našeg rada. Najnovija oprema i tehnologija kojom je Poliklinika Aviva opremljena omogućile su skraćivanje vremena koje je potrebno za dobivanje rezultata specijalističkih pretraga i povećanje pouzdanosti pretraga.

Upit za ponudu

INFORMACIJE O ZAPOSLENICIMA KOJE ŽELITE NARUČITI

Odabir vrste pregleda
Želim optimalnu ponudu
Odaberite vrste
Odaberite vrste

kontakt osoba

Ovdje možete zatražiti i neke dodatne preglede koji nisu dio sistematskih pregleda.

Dajem suglasnost da Poliklinika Aviva koristi moje osobne podatke za kontaktiranje elektroničkim putem o promotivnim aktivnostima i novostima (opcionalno).