Brinemo o zdravlju kandidata Života na vagi

Pratite li novu sezonu Života na vagi?

Dok Mario Mlinarić & Sanja Žuljević nemilosrdno treniraju kandidate, naša magistra nutricionizma Mirela Marić i dr. Darko Horvat te cijeli tim Poliklinike Aviva brinu se o njihovoj pravilnoj prehrani i zdravlju! Svi kandidati obavili su individualan sistematski pregled koji je uključivao  biokemijske pretrage, detaljnu kardiološku obradu, preglede gastroenterologa, interniste, fizijatra, neurologa, analizu sastava tijela i ostale potrebne dijagnostičke pretrage, svakom kandidatu je izrađen i individualan plan prehrane.

Nakon što su počeli sa treninzima i snimanjima  mnogi su obavili i pretrage koje su im bile potrebne zbog njihovog trenutnog zdravstvenog stanja, poput redovnih biokemijskih pretraga, pregleda štitnjače, bubrega, zglobova, srca, magnetske rezonance te mnoge druge. Svaki problem koji se kod kandidata pojavi, od madeža do bolova u zglobovima, tretira se odmah.
Svim natjecateljima ovogodišnje sezone Života na vagi želimo da steknu zdrave navike, skinu suvišne kilograme i da ostvare svoje ciljeve! Sretno!

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE