Edukativni panel “Kvalitetniji život s aritmijama – kako prepoznati, pratiti i liječiti aritmije” – 29. rujna 2022., u 18.00 h

Pozivamo Vas da nam se pridružite sudjelovanjem na edukativnom panelu “Kvalitetniji život s aritmijama – kako prepoznati, pratiti i liječiti aritmije”.

Povodom Svjetskog dana srca, na poziv Poliklinike Aviva, Hrvatska udruga za aritmije Ritam srca održat će edukativni panel kako bi pomogla u razumijevanju aritmija, izboru pravilnog liječenja i brige o zdravlju. 

Edukativni panel odviti će se 29. rujna 2022., u 18.00 h, u prostorima Poliklinike Aviva. Sudionici će imati priliku čuti vrhunske stručnjake za aritmologiju predsjednicu Udruge, prim. dr. sc. Borku Pezo Nikolić, dr. med. i predsjednika radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju srca HKD-a, prof. dr. sc. Šimu Manolu. 

Programski dio sastoji se od brojnih zanimljivih modula na temu kardiologije.

Molimo Vas da potvrdite termin dolaska do 28.9. na adresu marketing@poliklinika-aviva.hr. Potvrda termina je obavezna. Broj mjesta je ograničen. 

|Sudjelovanjem ostvarujete posebne pogodnosti| 

Sudionici ovog predavanja ostvaruju pravo na ekskluzivan popust od 10% popusta na Pregled kardiologa s EKG-om.  Popust je moguće iskoristiti samo za narudžbe izvršene na dan predavanja na prijamu Poliklinike Aviva.

Radujemo se skorom druženju.

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE