Novi vrhunski uređaji za ultrazvuk u Poliklinici Aviva!

U cilju što boljeg zbrinjavanja pacijenata, u Polikliniku Aviva stiglo je pet novih ultrazvučnih uređaja. Riječ je o najsuvremenijoj ultrazvučnoj tehnologiji za primjenu u ginekološkim, kardiološkim i radiološkim pregledima. Ovi uređaji znantno poboljšavaju kvalitetu usluge, kako za naše pacijente, tako i za naše medicinsko osoblje.

U Poliklinici Aviva ciljano ulažemo u novu opremu kako bismo uvijek bili u korak s tehnološkim dostignućima. Olakšano upravljanje sustavom za dobivanje dijagnostičkih slika uvelike pomaže pri brzom dijagnosticiranju čime se povećava iskoristivost vremena i učinkovitost liječnika, te bitno unapređuje svakodnevno poslovanje.

Uz sve prednosti, najvažnije je naglasiti kako su uređaji prilagođeni potrebama pacijenata, te uz maksimalno pouzdanu i preciznu dijagnostiku omogućava detektiranje i rješavanje zahtjeva pacijenata u kratkom roku.

 

 

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE