Novo u Poliklinici Aviva! Centar za aritmije!

Novo u Poliklinici Aviva! Centar za aritmije

Poliklinika Aviva okupila je vrhunski tim stručnjaka za aritmije srca:  poremećaji ritma i provođenja srca, kompleksne aritmije, koje često se nazivaju novom milenijskom epidemijom.
Centar vodi prim. dr. sc. Borka Pezo Nikolić, dr. med., specijalist interne medicine uže specijalnosti iz kardiologije. Kardiologinja  je u KBC-u Zagreb i predsjednica Udruge

Tim Centra za aritmije čine:

  • prim. dr. sc. Borka Pezo Nikolić, dr. med., specijalist interne medicine uže specijalnosti iz kardiologije
  • Miroslav Krpan, dr. med., specijalist interne medicine uže specijalnosti iz kardiologije
  • Sanda Sokol Tomić, dr. med., specijalist interne medicine, subspecijalist kardiologije,

uz potporu liječnika i ostalog medicinskog osoblja odjela Kardiologije i Centra za zdravlje srca Poliklinike Aviva.“Ritam srca”.

Prim. dr. sc. Borka Pezo Nikolić, dr. med., specijalist interne medicine uže specijalnosti iz kardiologije, voditeljica Centra za aritmije Poliklinike Aviva

Unutar Centra za aritmiju možete obaviti:

Za dolazak na pregled aritmolozima, najbolje bi bilo obaviti primarnu kardiološku obradu s potrebnom dijagnostikom, gdje onda specijalisti kardiolozi utvrđuju potrebu za slanjem klijenata na daljnje mišljenje aritmolozima.

Osim liječenja srčanih aritmija lijekovima naši liječnici stručnjaci su za praćenje rada elektrostimulatora, kardioverter-defibrilatora (ICD) i uređaja za srčanu resinkronizaciju (CRT), koje možete podešavati i kontrolirati u Poliklinici Aviva.

Za više informacija i rezervaciju termina, obratite nam se na:

info@poliklinika-aviva.hr

01/4693-111

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE