Novo u Poliklinici Aviva – Estetska Dermatologija

Sa zadovoljstvom predstavljamo novi odjel Poliklinike Aviva, ESTETSKU DERMATOLOGIJU, koji će voditi, dr. med. Jane Basarovski, spec dermatovenerologije.

Estetska dermatologija, uz provjerene metode, omogućava postizanje ljepšeg, mlađeg i zdravijeg izgleda kože. Uz minimalno invazivne postupke, mogu se, primjerice, ukloniti bore, smanjiti crvenilo na koži te izbijeliti pigmentacijske mrlje, ostvarite svjež, sjajan i mladenački izgled kože.

Želite li se zaista pomladiti s vidljivim rezultatima i osjećati da ste uložili u nešto vrijedno novca, trebate znati što od tretmana očekivati i kako prepoznati koji vam je „najpotrebniji“.  Ne postoji univerzalna formula, no estetska dermatologija nudi  kombinaciju tretmana koji daju izvanredne rezultate. U Poliklinici Aviva svakom licu pristupamo individualno, a nakon što ustanovimo tip kože, znakove starenja i poslušamo želje klijenta, osmislimo plan koji daje najbolje rezultate.

Prvi znaci starenja kože pojavljuju se vrlo rano, već oko 25.-30. godine kada bore postaju primjetne pogotovo u području oko usana i očiju, a uočavaju se i promjene u tenu kao što je hiperpigmentacija. Važni faktori u starenju ljudske kože su ultraljubičasta svjetlost, oksidativni stres, uvjeti rada, genetski faktori, itd. Tijekom godina izloženosti lošim uvjetima ili nedovoljnoj njezi, potiče se ubrzani proces starenja kože.

Ne postoji univerzalna formula, no postoje tretmani koji kombinirano daju izvanredne rezultate. U Poliklinici Aviva svakom licu pristupamo individualno, a nakon što ustanovimo tip kože, znakove starenja i poslušamo želje klijenta, osmislimo plan koji daje najbolje rezultate!

Više o uslugama i cijenama možete pogledati na odjelu Estetske dermatologije.

 

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE