Održan 88. godišnji susret Američkog društva za štitnjaču u Washingtonu, DC

Predsjednik upravnog vijeća Poliklinike AVIVA, Akademik prof. dr. sc. Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatskog društva za štitnjaču, sudjelovao je na 88. godišnjem susretu Američkog društva za štitnjaču, ATA®-e (American Thyroid Association®) na kojem je sudjelovalo 1600 sudionika.

Akademik Zvonko Kusić usavršavao se u Cornell University-u, New York, kod prof. Davida Backera, nekadašnjeg predsjednika ATA®-e.

The American Thyroid Association® (ATA®) neprofitna je vodeća organizacija posvećena biologiji štitnjače te prevenciji i liječenju bolesti štitnjače kroz izvrsnost u istraživanjima, kliničkoj skrbi, obrazovanju i javnom zdravlju. ATA® je jedinstveno društvo koje pruža mnoštvo usluga preko svojih članova, njih čak 1700 – liječnika i znanstvenika iz 43 zemlje širom svijeta. Imaju bogato iskustvo i misiju usmjerenu s ciljem da svijet postane bolje mjesto za pacijente koji pate od bolesti štitnjače i raka štitnjače.

88. godišnji susret održavao se od 3. do 7. listopada 2018. godine, u Washingtonu, DC. Sljedeći susret najavljen je za kraj mjeseca listopada i početak studenog iduće godine 2019., a održat će se u Chicagu.

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE