Vrhunski ortoped – krirug, prof. dr. sc. Vladimir Kovač u Poliklinici Aviva!

Drago nam je što možemo predstaviti vrhunskog stručnjaka, koji se pridružio našem timu:

prof. dr. sc. Vladimir Kovač, dr. med,. spec. ortopedije

U Poliklinici Aviva, u ortopedskoj ambulanti, obavlja:

  • Drugo mišljenje i upućivanje na daljnje liječenje
  • Specijalističke preglede

Više o prof. dr. Vladimir Kovač, dr. med., spec. ortoped. saznajte na linku https://magazin.hrt.hr/433772/upoznajte-profesora-vladimira-kovaca

Naglasak na rješavanje bolesti kralježnice uzrokovane neurološkim problemima, degenerativne promjene u starijoj životnoj dobi, preporuke za kirurško liječenje kralježnice.

Istraživanja pokazuju kako klasične rutinske terapije u 30% slučajeva nakon jedne godine, za pacijente nisu dale zadovoljavuće rezultate. Za bolesnike koji su nezadovoljni rezultatom dosadašnjeg liječenja i traže daljnje rješenje, timskim pristupom nudimo dijagnostiku i konkretne upute za daljnje liječenje; minimalno invazivne zahvate kao što su fizikalna terapija, akupunktura, medicinski fitnes, i dr. te konkretne preporuke i upućivanje u centre na kompleksnu specijalističku obradu i liječenje;  kompleksne fuzije i umjetni zglobovi kralježnice, kompleksne deformacije kralježnice odrasle i starije životne dobi.

Rezervirajte termin!

 

PITAJ LIJEČNIKA

Niste pronašli odgovor na pitanje koje vas zanima? Ovdje upišite svoje pitanje i naši liječnici će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
POŠALJITE PITANJE