Loading...

S ponosom objavljujemo otvorenje prvog privatnog Centra za glavobolju u Hrvatskoj, posebno usmjerenog na tretman pacijenata koji pate od migrena i različitih vrsta glavobolja.

U Hrvatskoj je migrena ozbiljan zdravstveni problem koji pogađa oko 400.000 ljudi. Odlučili smo odgovoriti na taj izazov pokretanjem Centra za glavobolju, nudeći tretmane akutne glavobolje pomoću djelotvornih i brzodjelujućih antimigrenskih lijekova.

Migrena i liječenje migrenskog napadaja unutar Centra za glavobolje

Terapije se primjenjuju subkutano, intramuskularno ili intravenozno, omogućujući brzo djelovanje - unutar jednog sata od primjene. Izbor lijekova prilagođava se intenzitetu glavobolje, vremenu od početka, kao i pratećim simptomima.

Dr. Miljenka-Jelena Jurašić, specijalistica neurologije u Poliklinici Aviva i stručnjak za liječenje glavobolja, poziva sve s dijagnozom migrene ili druge vrste glavobolje, kao i one koji još uvijek nisu dijagnosticirani, da se jave za neurološki pregled. Migrena je ozbiljno medicinsko stanje koje se, uz moderni pristup, može uspješno kontrolirati.

Stručni tim Poliklinike Aviva posjeduje vrhunsku stručnost u liječenju i primjeni modernih pristupa akutnim glavoboljama. Neki od tih pristupa uključuju akupunkturu, intravenozno liječenje glavobolja, tradicionalne metode, kao i specijalne tehnike fizikalne terapije, među kojima se posebno ističe miofascijalna relaksacija.

Centar za glavobolje nudi rješenja za osobe koje pate od glavobolje ili migrene. Naš tim stručnjaka koristi znanstveno dokazane metode za ublažavanje simptoma i poboljšanje kvalitete života pacijenata. Nudimo individualizirani pristup liječenju, koji uključuje analizu uzroka i individualni plan terapije. Naš cilj je da pomognemo ljudima da se oslobode boli i vrate normalnom životu.

Naši stručnjaci posjeduju veliko znanje i iskustvo u razumijevanju glavobolje i migrene, kao i u razvoju i primjeni najnovijih i najefikasnijih metoda liječenja. U našoj ponudi terapija nalaze se liječenja specijalnim lijekovima, fizikalne terapije, masaže, akupunktura i slične tehnike, ali također nudimo i savjete za promjenu životnog stila i prilagođavanje navika koje mogu doprinijeti smanjenju učestalosti i jačine glavobolje.

Naš centar je osmišljen kao mjesto gdje pacijenti mogu dobiti profesionalnu pomoć, ali i podršku i savjete kako bi mogli sami pridonijeti svom zdravlju i smanjiti rizik od nastanka glavobolje i migrene. Kontaktirajte nas danas i rezervirajte termin za neurološki pregled kako bismo vam pomogli u borbi protiv glavobolje i migrene.

Obratite nam se s povjerenjem!

Naručite se na usluge iz ovog centra zdravlja

Liječnici

Zdravi savjeti

Pošaljite upit za usluge iz ovog centra zdravlja

Ovdje možete opisati svoj zdravstveni probem ili za što se želite naručiti.
E-mail adresa
Telefon

Dajem suglasnost da Poliklinika Aviva koristi moje osobne podatke za kontaktiranje elektroničkim putem o promotivnim aktivnostima i novostima (opcionalno).