Loading...

O liječniku

Jamin Kashwa, dr. med., specijalist je opstetricije i ginekologije i subspecijalist humane reprodukcije.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2002. godine, a 2010. stekao titulu specijalista iz opstetricije i ginekologije u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. U periodu od 2016. -2020. na dodatnom usavršavanju u Londonu, UK stječe formalno obrazovanje na području minimalno invazivne kirurgije, endometrioze i humane reprodukcije (IVF).

Prije dolaska u Polikliniku Aviva, radio je u KB Sv. Duh, KBC Zagreb, Dom zdravlja Zagrebačke županije i u bolnicama u inozemstvu South Tipperary General Hospital, Clonmel (Irska) i Homerton University Hospital Foundation Trust, London, UK s primarnim fokusom na individualni, sveobuhvatni pristup pacijentu kroz: vođenje kliničkih ambulanti (antenatalne klinike, klinike za ranu trudnoću, ultrazvučne, ginekološke i opstetričke klinike, uroginekološke klinike) i rad u rađaoni tercijarna centra, redovno provođenje elektivnih i akutnih ginekološko-opstetričkih operacija: laparoskopija, laparotomija, vaginalne operacije, kolposkopije, histeroskopije, operativno i konzervativno liječenje endometrioze, ginekološku endokrinologiju i menopauzalnu medicinu te rad u fertilitet klinici i androloskoj fertilitet klinici što je uključivalo provođenje postupaka aspiracije oocita, embrio transfere, inseminacije, laparoskopske i histeroskopske operacije za poboljšane fertiliteta.

Član je drustava Royal College of Obstetricians and Gynaecologists, British Fertility Society, British Society of Gynaecological Endoscopy, International Society of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology, European Society of Human Reproduction and Embriology

Želite se naručiti kod ovog liječnika?

Pošaljite upit