Loading...

O liječniku

Prim. dr. sc. Marina Peklić specijalist je interne medicine te subspecijalist intenzivne medicine i nefrologije. Diplomirala je 2005. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Obavezni pripravnički staž odradila je kao stažist Klinike za dječje bolesti Zagreb (kolovoz 2005. - kolovoz 2006. godine), a stručni ispit položila je 2006. godine nakon čega 2007. godine počinje specijalizaciju iz interne medicine u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Specijalistički ispit iz interne medicine položila je 2011. godine. Subspecijalistički ispit iz intenzivne medicine položila je 2015. godine, a iz nefrologije 2021. godine. Doktorsku disertaciju obranila je 2019. godine. 2022. godine stekla je naslov Primarijus.

Dobitnica je rektorove nagrade za znanstveni rad «Pseudokolinesteraza u bolesnika s alkoholnom cirozom jetre» (2005. godine).

Članica je Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za kliničku prehranu, European society for nutrition and metabolic care, Hrvatskog društva za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju, Hrvatskog društva za bubreg, Hrvatskog društva za hipertenziju, Hrvatskog društva za nadomještanje funkcije organa (tajnica društva). U Poliklinici Aviva počinje s radom u studenom 2023. godine.

Želite se naručiti kod ovog liječnika?

Pošaljite upit