Loading...

O liječnici

Petra Detoni, dr. med., spec. je pedijatrije i subspecijalist pedijatrijske kardiologije, a krajem kolovoza 2023. postaje novi član liječničkog tima Poliklinike Aviva, kao voditelj dječje kardiološke ambulante.

Tijekom svog bogatog radnog iskustva u pedijatrijskoj kardiološkoj ambulanti, dr. Detoni je obavila više od 15.000 kardioloških pregleda djece, od kojih gotovo svaki uključuje i ultrazvuk srca (UZV srca).

Nakon uspješno završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu, dr. Detoni je započela svoju profesionalnu karijeru u Općoj bolnici Varaždin, gdje je radila kao odjelni liječnik na odjelu pedijatrije i kao voditeljica pedijatrijske kardiološke ambulante. Kroz godine, stekla je bogato iskustvo u području pedijatrije te se specijalizirala za pedijatriju u varaždinskoj bolnici i KBC-u Rebro u Zagrebu. Također, svoj staž iz dječje kardiologije provela je na edukaciji u RUSH University Hospital u Chicagu, a subspecijalizaciju iz dječje kardiologije završila je u KBC-u Rebro. Posljednjih godina, dr. Detoni radila je i kao vanjski suradnik u Službi za kardiologiju Klinike za pedijatriju UKC Ljubljana, u kategoriji pozvanih liječnika.

Njezin angažman u domaćim i međunarodnim kongresima te kontinuirana edukacija prateći najnovije trendove u struci omogućuju joj održavanje visoke kvalitete rada

Želite se naručiti kod ovog liječnika?

Pošaljite upit