Loading...

O liječnici

Dr. Vesna Vukičević Lazarević je internist-alergolog i klinički imunolog sa diplomom Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Nakon uspješnog završetka studija, je radila u Hitnoj službi u Domu Zdravlja Slavonski Brod, a nakon toga je svoje iskustvo proširila radeći u Klinici za traumatologiju, Zagreb, kao sekundarac-internist.

U 2016. godini, dr. Vukičević Lazarević je uspješno završila specijalizaciju iz interne medicine, stječući dubinsko razumijevanje internističke prakse. U 2022. godini, uspješno je završila subspecijalizaciju iz alergologije i kliničke imunologije, što je dodatno obogatilo njezino medicinsko znanje i vještine.

Dr. Vukičević Lazarević je također ponosna članica važnih strukovnih organizacija, uključujući Hrvatski liječnički zbor, Hrvatsko društvo za alergologiju i kliničku imunologiju, Hrvatsko pulmološko društvo, Europsko respiratorno društvo, Europsko društvo za alergologiju i kliničku imunologiju te Europsko društvo za imunodeficijencije. Tijekom svoje karijere je prošla niz prestižnih međunarodnih tečajeva i stekla međunarodne certifikate unutar strukovnih društava kojima pripada.

Pored kliničkog rada, Dr. Vukičević Lazarević je aktivna i u znanstvenom polju te je autorica stručno-znanstvenih radova publiciranih u indeksiranim časopisima. Dodatno, stekla je magisterij iz Alergologije na prestižnom sveučilištu Imperial College London, što dodatno potvrđuje njezinu stručnost i posvećenost medicinskoj znanosti. Njezina izvanredna predanost medicinskoj praksi i znanosti čini je iznimno vrijednom članicom medicinske zajednice.

Želite se naručiti kod ovog liječnika?

Pošaljite upit