Loading...

Novosti

Poliklinika Aviva i u 6. sezoni “Života na vagi”!

Poliklinika Aviva i u 6. sezoni “Života na vagi”!

S problemom debljine i regulacije tjelesne težine u Poliklinici Aviva bavimo se dugi niz godina

Debljina je bolest sadašnjice pandemijskih razmjera te je iznimno važno ozbiljno posvetiti se tom problemu s ciljem očuvanja zdravlja, naposljetku i života pojedinca.

Iznimno nam je drago što nam je, već 6. sezonu show-a „Život na vagi“, RTL ukazao povjerenje i brigu o pregledima te zdravlju kandidata.

Poliklinika Aviva svake sezone uključena je u proces show-a od samih početaka. Pri izboru kandidata posebno je važno detaljno procijeniti zdravstveno stanje i spremnost za ulazak u show.

Naša nutricionistica dr. sc. Mirela Marić, kardiologinja dr. Mima Georgieva, internist – gastroenterolog dr. sc. Darko Horvat, samo su dio našeg tima koji se bavi ovim problemom debljine kao i njenim uzrocima te posljedicama.

Važno je naglasiti da se Poliklinika Aviva već dugi niz godina bavi ovim problemom te da, zahvaljujući širokom spektru specijalnosti i stručnjaka, iza sebe imamo niz vrhunskih rezultata i spašenih života.

Poliklinika Aviva vjerno prati svakog pojedinca na putu promjene, stručnim i sveobuhvatnim pristupom.

Ukoliko imate problema s debljinom, obratite nam se s povjerenjem.  Kao prvi korak predlažemo pregled i savjetovanje s nutricionisticom dr. sc. Mirelom Marić koja će Vas nakon inicijalne obrade uputiti, prema potrebi, na daljnje potrebne pretrage unutar poliklinike (sistematski pregled, kardiologija, endokrinologija, ortopedija, itd. – ovisno o problemu).

Cilj je prevenirati posljedice debljine, kao i liječiti zdravstvene probleme koji su već nastali, uz stručno vodstvo pri gubljenju viška kilograma.

Povezani članci