Ponuda za tvrtke

Ponuda za tvrtke

Osim što ima brojne prednosti za zdravlje i prevenciju bolesti pojedinaca, briga poslodavca o zaposlenicima i njihovoj općoj dobrobiti, može povećati zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika, potaknuti razvoj zdrave kulture te naposljetku i smanjiti stopu bolovanja u organizaciji.

Poliklinika Aviva  začetnica je privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj koja se profilirala u prepoznatljiv simbol zdravstva.

Poliklinika Aviva dugogodišnji je partner velikog dijela poslovne zajednice; privatnog sektora te institucija iz javnog, gradskog i državnog sektora u dostizanju standarda kvalitetne brige za zdravlje. Korisnici zdravstvenih usluga Poliklinike Aviva osobe su svih dobnih skupina koji ulaganje u zdravlje tretiraju kao bitnu odrednicu kvalitete osobnog života. Njihovo povjerenje najveće je priznanje našeg rada. Najnovija oprema i tehnologija kojom je Poliklinika Aviva opremljena omogućile su skraćivanje vremena koje je potrebno za dobivanje rezultata specijalističkih pretraga i povećanje pouzdanosti  pretraga.

Osim navedenoga Poliklinika Aviva djelatnicima Vaše tvrtke nudi i dodatne pogodnosti uz sistematske preglede, a koje navodimo u nastavku:

Svaki djelatnik temeljem ugovora ostvaruje pravo popusta na dodatne preglede i pretrage na liječničku indikaciju u sklopu Poliklinike Aviva.

Sukladno navedenome vjerujemo da je Poliklinika Aviva najbolji izbor za Vas u očuvanju zdravlja Vaših zaposlenika. Izaberite nas i uvjerite se u našu izvrsnost.

Za sve dodatne informacije te izradu neobvezujuće ponude sam Vam na raspolaganju.

Suzana Ivković
Voditeljica prodaje
Nemetova 2, Zagreb
Tel.: +385-(0)1-4693-190
e-mail: suzana.ivkovic@poliklinika-aviva.hr

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem