Ponuda za tvrtke

Ponuda za tvrtke

Poliklinika Aviva  začetnica  je privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj koja se profilirala u prepoznatljiv simbol zdravstva.

Poliklinika Aviva dugogodišnji je partner velikog dijela poslovne zajednice; privatnog sektora te institucija iz javnog, gradskog i državnog sektora u dostizanju standarda kvalitetne brige za zdravlje. Korisnici zdravstvenih usluga Poliklinike Aviva osobe su svih dobnih skupina koji ulaganje u zdravlje tretiraju kao bitnu odrednicu kvalitete osobnog života. Njihovo povjerenje najveće je priznanje našeg rada. Najnovija oprema i tehnologija kojom je Poliklinika Aviva opremljena omogućile su skraćivanje vremena koje je potrebno za dobivanje rezultata specijalističkih pretraga i povećanje pouzdanosti  pretraga.

Osim navedenoga Poliklinika AVIVA djelatnicima Vaše tvrtke nudi i dodatne pogodnosti uz sistematske preglede, a koje navodimo u nastavku:

Svaki djelatnik dobit će pristupnicu za karticu vjernosti Poliklinike AVIVA pomoću koje se sakupljaju bodovi prilikom svakog obavljenog pregleda, a sa kojima će se moći umanjiti iznos prilikom plaćanja slijedećih računa. Kartica je prenosiva i na druge članove obitelji kako bi se bodovi mogli objediniti i što prije početi koristiti.

Svaki djelatnik temeljem ugovora ostvaruje pravo popusta na dodatne preglede i pretrage na liječničku indikaciju u sklopu Poliklinike AVIVA.

Za sve djelatnike kao i za one sa posebnim potrebama/fizičkim teškoćama u sklopu poliklinike imamo Medicinski fitnes centar u kojem nudimo vježbanje po programu koji će naši kineziolozi napraviti svakom pojedincu zasebno, zatim fizikalne terapije i masaže, te bazen sa grijanom vodom i mogućnošću protustrujnog plivanja koji je jedini te vrste na području grada Zagreba.

Ukoliko je netko od djelatnika bolestan i na kućnoj je njezi, nudimo usluge kućne posjete kako bi se na kućnoj adresi klijenta obavio liječnički pregled. Ukoliko je potrebno, usluge fizikalne terapije i masaže osim u poliklinici mogu se također obaviti i na kućnoj adresi klijenta.

Sukladno navedenome vjerujemo da je Poliklinika Aviva najbolji izbor za Vas u očuvanju zdravlja Vaših zaposlenika. Izaberite nas i uvjerite se u našu izvrsnost.

Za sve dodatne informacije te izradu ne obvezujuće ponude sam Vam na raspolaganju.

Sonja Mlinarić
Voditelj prodaje POLIKLINIKA AVIVA
Nemetova 2, Zagreb
Tel.: +385-(0)1-4693-190
e-mail: sonja.mlinaric@poliklinika-aviva.hr

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem