Ponuda za tvrtke

Ponuda za tvrtke

Osim što ima brojne prednosti za zdravlje i prevenciju bolesti pojedinaca, briga poslodavca o zaposlenicima i njihovoj općoj dobrobiti, može povećati zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika, potaknuti razvoj zdrave kulture te naposljetku i smanjiti stopu bolovanja u organizaciji.

Poliklinika Aviva  začetnica  je privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj koja se profilirala u prepoznatljiv simbol zdravstva.

Poliklinika Aviva dugogodišnji je partner velikog dijela poslovne zajednice; privatnog sektora te institucija iz javnog, gradskog i državnog sektora u dostizanju standarda kvalitetne brige za zdravlje. Korisnici zdravstvenih usluga Poliklinike Aviva osobe su svih dobnih skupina koji ulaganje u zdravlje tretiraju kao bitnu odrednicu kvalitete osobnog života. Njihovo povjerenje najveće je priznanje našeg rada. Najnovija oprema i tehnologija kojom je Poliklinika Aviva opremljena omogućile su skraćivanje vremena koje je potrebno za dobivanje rezultata specijalističkih pretraga i povećanje pouzdanosti  pretraga.

Osim navedenoga Poliklinika Aviva djelatnicima Vaše tvrtke nudi i dodatne pogodnosti uz sistematske preglede, a koje navodimo u nastavku:

Svaki djelatnik temeljem ugovora ostvaruje pravo popusta na dodatne preglede i pretrage na liječničku indikaciju u sklopu Poliklinike Aviva.

Za sve djelatnike kao i za one sa posebnim potrebama/fizičkim teškoćama u sklopu poliklinike imamo Medicinski fitnes centar u kojem nudimo vježbanje po programu koji će naši kineziolozi napraviti svakom pojedincu zasebno, zatim fizikalne terapije i masaže, te bazen sa grijanom vodom i mogućnošću protustrujnog plivanja koji je jedini te vrste na području grada Zagreba.

Sukladno navedenome vjerujemo da je Poliklinika Aviva najbolji izbor za Vas u očuvanju zdravlja Vaših zaposlenika. Izaberite nas i uvjerite se u našu izvrsnost.

Za sve dodatne informacije te izradu ne obvezujuće ponude sam Vam na raspolaganju.

Sonja Mlinarić
Voditelj prodaje POLIKLINIKA AVIVA
Nemetova 2, Zagreb
Tel.: +385-(0)1-4693-190
e-mail: sonja.mlinaric@poliklinika-aviva.hr


Obavijest o promjeni:

Odlukom Uprave ovoga mjeseca (veljača 2020.), prikupljanje bodova putem Aviva programa vjernosti od 1. ožujka 2020. više se neće nuditi klijentima za čije je usluge platitelj poduzeće.

Svaki od klijenata može se učlaniti u Aviva program vjernosti – APV (ukoliko već nije) i prikupljati bodove za usluge koje će eventualno plaćati privatno (kao privatni platitelj).

Bodovi prikupljeni do sada se ne poništavaju, moguće ih je iskorisititi prema pravilima APV-a.

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem