Upoznajte nas > O Poliklinici

O POLIKLINICI

Poliklinika Aviva, sljednica je poliklinike Nemetova koja je nastala 1979. od Centra za dijagnostiku, a 1997. registrirana je kao Poliklinika za medicinsku dijagnostiku te je tako postala prva poliklinička ustanova u Hrvatskoj koja počinje sa samostalnim radom na tržištu. Tijekom svoje 40 godina duge tradicije, Poliklinika Aviva  postala je jedan od prepoznatljivih simbola hrvatskog zdravstva. Razlog tome je prije svega prepoznatljiva kvaliteta u kojoj uvijek težimo ka boljem, a što je prepoznato od naših pacijenata i korisnika koji svoje povjerenje poklanjaju Poliklinici Aviva. Partneri smo poslovne zajednice privatnog sektora i organizacija sve ove godine.

TRADICIJA DULJA OD 40 GODINA – KLIKNITE I SAZNAJTE VIŠE!

Interdisciplinarnost

U dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji primjenjujemo načelo interdisciplinarnosti.

Edukacija

Pratimo najnovija dostignuća i koristimo najsuvremenije aparate koji omogućuje brzu i kvalitetnu dijagnostiku te rehabilitaciju. Dijagnosticirane zdravstvene rizike i određene dijagnoze tretiramo u skladu s najvišim zahtjevima i standardima medicinske struke. Osobitost i prednost naše Poliklinike leži u povezanosti dijagnostike i medicinskih programa

Osobni pristup

Osiguravamo Vam osobni kontakt s liječnikom – specijalistom, individualno vođenje kroz dogovoreni program te izbor liječnika po želji. Na Vaš telefonski poziv javit će se stručno osposobljena osoba koja će Vam dati precizne informacije i omogućiti Vam obavljanje svih traženih pretraga, u terminu kada Vam odgovara.

Vrijeme

Mislimo na Vaše vrijeme – obavite preglede u najkraćem roku, na jednom mjestu, bez čekanja.

NARUČITE SE

D3S_3335
D3S_3137
avivapregled

Iskustvo i znanje

Pokrivamo gotovo sve specijalnosti današnje medicine – interna medicina, kardiologija, radiologija, dermatologija, urologija, neurologija, mala kirurgija, pulmologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, gastroenterologija, ginekologija, otorinolaringologija, oftalmologija, nuklearna medicina, ortopedija, biokemijsko-hematološki laboratorij, psihologija te endokrinologija.

NAŠ STRUČNI TIM

Vizija

Biti uzor privatne prakse u Hrvatskoj i prvi odabir klijenata za vrhunske zdravstvene usluge dijagnostike, terapije i rehabilitacije.

Misija

Svakom pacijentu Poliklinike Aviva pružamo cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda. Timom vrhunskih specijalista i suvremenom opremom osiguravamo najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje, čime opravdavamo povjerenje postojećih korisnika i stječemo nove. Sistematskim pregledima naglašavamo važnost prevencije, a edukacijom pacijenata pomažemo u usvajanju zdravih životnih navika.

Prelistajte brošuru i saznajte više o nama!
PREUZMI BROŠURU