Upoznajte nas > O Poliklinici

O POLIKLINICI

Od rujna 2021. godine, Poliklinika Aviva dio je Aviva Medical Grupe u vlasništvu investicijskog društva Provectus Capital Partnersa d.o.o. Poliklinika Aviva predstavlja središnju ustanovu, te ujedno i ulaznu točku za naše klijente, kojima u svojem sustavu nudimo širok izbor zdravstenih usluga najviših standarda.

Aviva Medical Grupu čine Poliklinika Aviva, Poliklinika Dijagnostika 2000, Poliklinika Uro centar, Secijalna bolnica dr. Nemec i Specijalna bolnica Arithera. Ovakvo uspješno širenje Aviva Medical Grupe na tržištu te uspješna suradnja, potvrda je povjerenja u naš tim i prepoznavanja naše vizije razvoja privatne zdravstvene usluge na tržištu. Osnovni cilj grupe je povećanje ponude i kvalitete zdravstvenih usluga te osiguravanje dugoročno održivog rasta kao temelja za sigurnu i stabilnu sredinu za klijente i zaposlenike.

Poliklinika Aviva, sljednica je poliklinike Nemetova koja je nastala 1979. od Centra za dijagnostiku, a 1997. registrirana je kao Poliklinika za medicinsku dijagnostiku te je tako postala prva poliklinika u Hrvatskoj. Tijekom svoje 40 godina duge tradicije, Poliklinika Aviva  postala je jedan od prepoznatljivih simbola hrvatskog zdravstva.

TRADICIJA DULJA OD 40 GODINA – KLIKNITE I SAZNAJTE VIŠE!

Interdisciplinarnost

U dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji primjenjujemo načelo interdisciplinarnosti.

Edukacija

Pratimo najnovija dostignuća i koristimo najsuvremenije aparate koji omogućuje brzu i kvalitetnu dijagnostiku te rehabilitaciju. Dijagnosticirane zdravstvene rizike i određene dijagnoze tretiramo u skladu s najvišim zahtjevima i standardima medicinske struke. Osobitost i prednost naše Poliklinike leži u povezanosti dijagnostike i medicinskih programa

Osobni pristup

Osiguravamo Vam osobni kontakt s liječnikom – specijalistom, individualno vođenje kroz dogovoreni program te izbor liječnika po želji. Na Vaš telefonski poziv javit će se stručno osposobljena osoba koja će Vam dati precizne informacije i omogućiti Vam obavljanje svih traženih pretraga, u terminu kada Vam odgovara.

Vrijeme

Mislimo na Vaše vrijeme – obavite preglede u najkraćem roku, na jednom mjestu, bez čekanja.

NARUČITE SE

D3S_3335
D3S_3137
avivapregled

Iskustvo i znanje

Pokrivamo gotovo sve specijalnosti današnje medicine – interna medicina, kardiologija, radiologija, dermatologija, urologija, neurologija, mala kirurgija, pulmologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, gastroenterologija, ginekologija, reumaotologija, otorinolaringologija, oftalmologija, nuklearna medicina, ortopedija, biokemijsko-hematološki laboratorij, psihologija i psihijatrija te endokrinologija.

NAŠ STRUČNI TIM

Vizija

Biti uzor privatne prakse u Hrvatskoj i prvi odabir klijenata za vrhunske zdravstvene usluge dijagnostike, terapije i rehabilitacije.

Misija

Svakom pacijentu Poliklinike Aviva pružamo cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda. Timom vrhunskih specijalista i suvremenom opremom osiguravamo najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje, čime opravdavamo povjerenje postojećih korisnika i stječemo nove. Sistematskim pregledima naglašavamo važnost prevencije, a edukacijom pacijenata pomažemo u usvajanju zdravih životnih navika.

Prelistajte brošuru i saznajte više o nama!
PREUZMI BROŠURU