Loading...

Novosti

Novo u Poliklinici Aviva - Pedijatrija!

Novo u Poliklinici Aviva - Pedijatrija!

Nove usluge pedijatrije! Pedijatrijska kardiologija i gastroenterologija

Pedijatrijska kardiologija i gastroenterologija s vrhunskim stručnjacima

Sretni smo da možemo najaviti skorašnji početak rada dr. Petre Detoni i prof. Duške Tješić-Drinković, nove članice pedijatrijskog tima Poliklinike Aviva!


DJEČJA KARDIOLOŠKA AMBULANTA
S ponosom najavljujemo dolazak vrhunskog stručnjaka, dr. Petre Detoni, dr. med., spec. pedijatrije i subspec. pedijatrijske kardiologije, koji će voditi našu dječju kardiološku ordinaciju.

Naša pedijatrijsko kardiološka ordinacija posvećena je dijagnostici te liječenju bolesti srca i krvnih žila kod djece od rođenja do 18. godine života.

  • Pregledi pedijatra kardiologa, UZV srca, ergometrija, Holter EKG i Holter tlaka! Od 29.kolovoza 2023!

DJEČJA GASTRONETEROLOŠKA AMBULANTA
Također, jako se radujemo što se pedijatrijskom timu pridružuje prof. dr. sc. Duške Tješić Drinković, dr. med., spec. pedijatrije i subspec. pedijatrijske gastroenterologije i hepatologije, u rujnu 2023.

  • Pregledi pedijatra gastroenterologa i UZV abdomena, savjetovanja o prehrani,...! Od rujna 2023.

Vaše dijete zaslužuje samo najbolje!

Obratite nam se s povjerenjem!


Sretni smo što, od sada, vrhunski specijalisti Poliklinike Aviva iz područja pedijatrije brinu za zdravlje vaše djece i mladih!

Ne čekajte mjesecima na preglede za djecu i posjetite ugodno prostorno okruženje nalik na igraonicu, opremljeno prema najvišim medicinskim standardima.

Specijalnosti koje nudimo za naše najmlađe pacijente:

Ukoliko je Vašem djetetu potreban pedijatrijski sistematski, subspecijalistički pulmološki, alergološki pregled, nefrološki pregled, ultrazvuk, color doppler ili psihijatrijsko savjetovanje, obratite se s povjerenjem!

Rezervirajte svoj termin
𝟎𝟏 𝟒𝟔𝟗𝟑 𝟏𝟏𝟏
𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐩𝐨𝐥𝐢𝐤𝐥𝐢𝐧𝐢𝐤𝐚-𝐚𝐯𝐢𝐯𝐚.𝐡𝐫