Domagoj Perković

Domagoj Perković

dr. med., specijalist ortopedije

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci i nastavio poslijediplomsko obrazovanje na zavodu za anatomiju kao asistent. Nakon završene specijalizacije iz ortopedije i položenog specijalističkog ispita stalno zaposlen u Specijalnoj bolnici za ortopediju “Dr. Nemec” u Matuljima i Poliklinici Aviva u Zagrebu.

Tijekom specijalizacije započinje uže usavršavanje u kirurgiji gležnja i stopala te operacijama ugradnje endoproteze kuka. Prošao više stručnih edukacija u Nizozemskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Italiji. Sudjeluje na svim specijaliziranim kongresima EFAS-a (Evropsko udruženje za kirurgiju gležnja i stopala). Koautor predavanja o novim operacijama haluksa valgusa održanog na svjetskom kongresu “FOOT INT” posvećenom kirurgiji stopala u Berlinu.

Područja interesa: prednja i stražnja artroskopija gležnja, artroskopska stabilizacija gležnja, operacija deformiteta prednjeg dijela stopala (čukljevi), kompleksne operacije fleksibilnog spuštenog stopala i kavovarus stopala. Ugradnja totalne endoproteze zgloba kuka

Usluge

Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem
Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti o zdravlju!