Dr.sc. Miloš Lalovac

Dr.sc. Miloš Lalovac

dr. med., spec. interne medicine, subspecijalist gastroenterologije i hepatologije

Doktor medicine Miloš Lalovac, doktor znanosti, specijalist interne medicine, subspecijalist gastroenterologije i hepatologije, rođen je 23.12.1979. godine u Splitu.

Nakon završene osnovne škole u Gradcu i opće gimnazije u Pločama, diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu 2004. godine.

Nakon što je odradio pripravnički staž bio je zaposlen u Hitnoj medicinskoj pomoći Doma zdravlja Ploče. Od 2007. g. zaposlenik je Opće bolnice Dubrovnik na specijalizaciji iz Interne medicine koju završava 2011. godine. Slijedeće 4 godine samostalno obavlja endoskopiju (ezofagogastroduodenoskopije i kolonoskopije) i ultrazvuk abdomena kao zaposlenik OB Dubrovnik. Godine 2015. postaje zaposlenik Kliničke bolnice Merkur, Zavoda za gastroenterologiju i hepatologiju te je dio tima za transplantaciju jetre. U tom vremenu usko se bavi  hepatologijom s posebnim osvrtom na ultrazvuk abdomena, dopler krvnih žila jetre, dopler abdominalnih krvnih žila, elastografija, ultrazvuk crijeva, citološke punkcije te biopsije jetre uz ciljane biopsije žarišnih lezija.

Doktor je znanosti iz područja gastroenterologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu od 2014. godine.

U više navrata educiran je u inozemstvu iz polja gastroenterologije i hepatologije.

Aktivni je sudionik niza domaćih i međunarodnih kongresa kao slušač i aktivni predavač te je autor više znanstvenih radova.

Usluge

Kontakt
Icon_Telephone
01/4693-111
Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem
Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti o zdravlju!