prof. dr. sc. Ognjen Kraus

prof. dr. sc. Ognjen Kraus

dr. med. liječnik spec. urolog

Prof. dr. sc Ognjen Kraus, dr. med., specijalist urologije i subspecijalist iz urološke onkologije. Do dolaska u Polikliku Aviva, radni vijek proveo je na klinici za urologiju KB Sestre milosrdnice u kojoj prvo postaje voditelj Odsjeka dječje urologije, a kasnije i predstojnik Klinike za urologiju KBC Sestre milosrdnice. Za svoj rad, osobito za odnos prema pacijentima, dobio je 2001. priznanje, Plaketu grada Zagreba kao liječnik i humanist.

Prof. dr. sc Ognjen Kraus izvanredni je profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Član je Svjetskog i Europskog urološkog udruženja, te član Srednjoeuropskog urološkog udruženja.

Profesionalni interesi:

Stručni interesi prof. dr. sc Ognjena Krausa usmjereni su na radikalnu kirurgiju malignih bolesti (karcinom prostate, karcinom bubrega, karcinom mokraćnoh mjehura, karcinom spolovila, karcinom testisa).  Osim navedenog njegovi stručni interesi usmjereni su i na rekonstruktivno operativne zahvate, posebno na kirurgiju uretre, dječju urologiju i kirurgiju urođenih anomalija urogenitalnog trakta.

 

Prof. dr. sc Ognjen Kraus u Poliklinici Aviva radi u sklopu Odjela Urologije, u sklopu kojega se možete naručiti za Pregled urologa + uzv retencije urina.

Usluge

Kontakt
Icon_Telephone
01/4693-111
Icon_mail
Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem
Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti o zdravlju!