Prim. dr. sc. Slavica Naumovski-Mihalić,

Prim. dr. sc. Slavica Naumovski-Mihalić,

dr. med., spec. internist-gastroenterolog i hepatolog

EDUKACIJE-KVALIFIKACIJE
Osmogodišnju školu i gimnaziju završila je u Zagrebu, gdje je i diplomirala na Medicinskom fakultetu. Položila je specijalistički ispit iz interne medicine, završila je postdiplomski studij iz gastroenterologije te je položila subspecijalistički ispit iz gastroenterologe i hepatologije. Magistrirala je i doktorirala te je temeljem toga stekla stupanj doktora znanosti.
Rješenjem Ministarstva zdravstva stekla je naziv primarijus .

PODACI O ZAPOSLENJU
Radila je u OB Zabok kao odjelni liječnik na internom odjelu te je po položenom specijalističkom ispitu postala Voditeljica odjela za unutarnje bolesti. Nakon toga je radila kao odjelni liječnik u Jedinici intenzivnog liječenja pri internoj klinici KB Merkur u Zagrebu, a kasnije je niz godina bila pročelnica navedene jedinice.
Bila je član transplantacijskog tima za bolesti jetre pri Centru za transplantaciju solidnih organa KB Merkur u Zagrebu.
Kao autor i koautor je objavila brojne znanstvene radove iz područja intenzivne medicine te gastroenterologije i hepatologije. Također je kao autor i koautor sudjelovala na brojnim kongresima u zemlji i inozemstvu.

NAGRADE
2005. godine, kao članica transplantacijskog tima KB Merkur, zajedno s drugim članovima tima, dobila je Nagradu grada Zagreba.
2017. godine dobila je Medalju struke-visoko priznanje Liječničke Komore za iznimno profesionalno, stručno ostvarenje koje je unaprijedilo zdravstvenu djelatnost u RH.

Usluge

Kontakt
Icon_Telephone
01/4693-111
Za sve informacije o pregledima i narudžbama, obratite nam se s povjerenjem
Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije vijesti o zdravlju!