Loading...

Novosti

Poliklinika Aviva predstavlja unaprijeđene usluge i nove članove tima

Poliklinika Aviva predstavlja unaprijeđene usluge i nove članove tima

S radošću vam predstavljamo uzbudljive promjene koje nas očekuju od rujna u Poliklinici Aviva! Naša posvećenost vašem zdravlju i dobrobiti nikada nije bila veća, a mi težimo pružiti vam samo najbolje.

Novosti koje donosi jesen

Inovacija u preventivnoj medicini: dentalni pregled i ortopan
S ponosom uvodimo dentalne preglede, neovisno drugo mišljenje stomatologa te ortopan. Vaše oralno zdravlje sada je još bolje zaštićeno, jer vas vodimo korak bliže ranoj dijagnostici i prevenciji potencijalnih problema.

Proširenje odjela pedijatrije s novim stručnjacima i uslugama
Naš odjel pedijatrije raste! Želimo dobrodošlicu dr. Petri Detoni, pedijatrijskoj kardiologinji, i prof. Duški Tješić Drinković, pedijatrijskoj gastroenterologinji, članicama našeg tima. Ovo proširenje omogućuje nam da pružimo još bolju i sveobuhvatniju skrb vašim malim najmilijima.

Pulmologija - novi liječnik, dr. Antun Koprivanac, uz nove usluge
Srdačno pozdravljamo dr. Antuna Koprivanca, našeg novog stalnog liječnika pulmologa! Time proširujemo i raspon usluga na pulmologiji, kako bismo vam pružili sve što vam je potrebno za zdravlje vaših pluća i dišnog sustava.

Nutricionizam

Dobrodošlicu želimo novoj magistri nutricionizma, Katarini Robić, koja će voditi nutriconističko savjetovalište, za odrasle i djecu. Iskustvo je stekla kroz rad s pacijentima u KBC Sestre milosrdnice i svoj rad usmjerila na pretilost i pothranjenost, dijabetes, autoimune bolesti i bolesti štitnjače, inzulinsku rezistenciju, dječje pretilosti i dijebetes, alergije, bolesti probavnog sustava, selektivan obrazac hranjenja, bolesti kardiovaskularnog sustava.

Novi članovi ORL tima te Imunologije i Alergologije
Da bismo osigurali da dobijete najbolju moguću uslugu, jačamo naše timove u području ORL-a; izv.prof. dr. sc. Zoran Lajtman, dr. sc. Sandra Baranović, dr. Ozren Vugrinec te imunologije i alergologije, dr. Vesna Vukičević-Lazarević.

Logopedija

S veseljem smo uveli i novu djelatnost Logopediju te tako odgovorili na potrebu i upite naših vjernih te novih korisnika, i u tom području. S veseljem smo u tim dočekali Emu Babić, mag. logopedije, koja će svojim iskustvom u području logopedije za djecu i odrasle, znatno pridonijeti kvaliteti života i komunikacijskim vještinama svojih klijenata.

Veselimo se svim novostima koje uvodimo, kako bismo našu uslugu podigli na što višu razinu i zadovoljili sve vaše potrebe.


Dajemo zdravlje godinama!
Poliklinika Aviva

01/4693-111

info@poliklinika-aviva.hr

Povezani članci